LA CARTA DE LA NOVA FONDA

AL·LÈRGENS: Consulteu aquesta carta i aviseu al xef

40px

“PER OBRIR BOCA”

··2.50 · La COCA de vidre amb tomàquet i oli verge
12.00 · PERNIL Ibèric de gla
10.50 · ANXOVES del Cantàbric
··6.00 · FORMATGE de la Garrotxa
··5.50 · Les BRAVES amb alioli de safrà i xipotle
··8.00 · Les CROQUETES de la casa
··9.90 · Els CRUIXENTS d’escalivada i "manteca colorá"
··8.00 · BUNYOLETS de bacallà al "ajoarriero"
13.00 · CALAMARS en tempura amb maionesa de llima i ginjebre
··6,50 · WOK thai de musclos
··7.00 · HUMMUS de ceps, caviar d'arengada i cruixents de blat

“COMENCEM PER LO FRESC”

8.50 · L'ÒRFILA espinacs frescs, gorgonzola, poma verda, nous, i la nostra salsa de mostassa, mel i soja
8.00 · Amanida LA NOVA FONDA amb tomàquets de temporada, olives kalamata i ceba tendra
8.50 · Amanida de SALMÓ d'Alaska marinat, mesclum, fonol, poma verda i vinagreda de mostassa

“ANEM A PER FEINA”

··9.50 · CANELONS de rostit, beixamel d’ametlles i “crumble” de parmesà
11.00 · TAGLIATELLE amb carbonara trufada
11.50 · RISOTTO de ceps, foie i parmesà
13.80 · ARRÒS de costa, amb sípia, closca i crustacis
13.00 · ARRÒS de la Dehesa, amb costelleta Ibèrica

“PASSANT PEL MAR...”

15.00 · FRICANDÓ de vieires i cansalada de coll a la "mantega negra"
15.00 · TATAKI de tonyina vermella a la flama, tabulé i "ajoverde"
15.00 · BACALLÀ d'Islàndia a la llauna
15.00 · TARTAR de tonyina vermella a l'estil oriental

“...I PER LA MUNTANYA”

15.50 · STEAK TARTAR, de La Nova Fonda
13.50 · COSTELLAM de porc Ibèric cuinat a baixa temperatura i lacat a la barbacoa
12.50 · El MELÓS de vedella, per menjar-se'l sense ganivet
14.50 · CUIXA d'ànec confitada a la pequinesa

“I PARLANT DE BRASES...”

19.00 · FILET de vedella de Girona
12,50 · XAI (costelles  mitjaes i paplis)
··7.00 · BOTIFARRA fresca
··8.00 · POLLASTRE de pagès
12.00 · SECRET Ibèric
12.00 · MAGRET d'ànec amb fruits vermells

TOPPINGS…

Patates rosses o al caliu
Mongetes
Escalivada
All i oli
Romesco
Mantega Cafè París
Ximixurri

“SENSE OBLIDAR EL DOLÇ”

3.50 · El FLAM casolà amb garrapinyats
4.00 · PASTÍS de formatge de la casa
5.00 · CARROT CAKE
5.00  · PANNA COTTA de Bailey's, chantilly i crumble de xocolata i cafè
6.00 · COULANT de xocolata amb gelat d’avellana
3.50 · GELATS i XARRUPS artesans
5.00 · MÚSIC amb moscatell
5.00 · CRUMBLE de poma amb crema catalana i fruits vermells