LA CARTA DE LA NOVA FONDA

AL·LÈRGENS: Consulteu aquesta carta i aviseu al xef

TAPES TRADICIONALS

2.80 · La COCA de vidre amb tomàquet i oli verge
7.00 · PERNIL Ibèric de gla
2.30 · ANXOVES del Cantàbric (unitat)
4.50 · MUSCLOS al gust (vapor, marinera, etc.)
7.50 · PATATES amb Gorgonzola i fruits secs
1.50 · Les CROQUETES de la casa
2.00 · BUNYOLS de bacallà, tomàquet i olives negres (unitat)
5.00 · BRAVES "2019"
8.50 · Tires de CALAMAR en tempura amb maionesa de llima
5.00 · FRICANDÓ de vieira i cansalada (unitat)


TAPES D'IMPORTACIÓ

··4.50 · HUMMUS de cigrons amb sèsam, pebre fumat i cruixents
··5.50 · FOIE mi-cuit amb melmelada casolana
··5.50 · SUNOMOMO de pop i cogombre
10.00 · LLAGOSTINS i cranc cruixents amb maionesa japonesa i kimchi
··4.50 · EDAMAME al wok
··5.50 · TEMPURA d’albergínies amb mel i sèsam
··2.00 · ALETES de pollastre al curri thai (unitat)
··1.90 · GYOZAS al vapor de porc i col xinesa (unitat)
··5.00 · SANDWICH “BAO” de costella de porc a la BBQ coreana amb kimchi (u)


RACIONS

13.00 ·TRENCADISSA d’ous amb pernil, foie o tòfona
14.50 · ARRÒS de costa
··S/M · ARRÒS CALDÓS de llamàntol
··9.80 · CANELONS de rostit gratinat

PLATETS

··6.50 · AMANIDA de verat “curat i marinat” amb cítrics, fonoll i kimchi
10.00 · TARTAR de tonyina vermella a l’estil oriental
10.00 · TATAKI de tonyina vermella amb escabeix de bolets
10.00 · SASHIMI de tonyina vermella i salmó (6 peces)
14.00 · GAMBES a la sal o a l’allet
··7.00 · YAKISOBA de pollastre i katsuobuchi
12.00 · POP a la brasa, patata fumada i pebre de la vera
11.00 · CANELÓ de melós de vedella, salsa de formatge i oli de tòfona
··7.00 · CALLOS amb capipota i xoriço
12.00 · STEAK TARTAR “La Nova Fonda”


BRASES

·8.00 · Pollastre
·7.50 · Botifarra
13.50 · Xai
13.00 · Magret
13.00 · Secret


GUARNICIONS

Patates rosses o al caliu | Mongetes del ganxet | All i oli | Romesco | Ximi Xurri | Salsa de fruits vermells


LES POSTRES

6.00 · FLAM d'ous amb garrapinyats
6.00 · PASTÍS de formatge de la casa
6.00 · COULANT de xocolata amb gelat
6.00 · TORRIJA caramel·litzada i gelat
6.00 · MOUSSE de cafè
6.00 · PESSIC de xocolata amb Bailey's
4.00 · Mel i Mató
5.50 · FRUITA de temporada infusionada amb anís estrellat i menta
3.80 · GELATS I XARRUPS artesans

LA CARTA

AL·LÈRGENS: Consulteu aquesta carta i aviseu al xef

TAPES TRADICIONALS

2.80 · La COCA de vidre amb tomàquet i oli verge
7.00 · PERNIL Ibèric de gla
2.30 · ANXOVES del Cantàbric (unitat)
4.50 · MUSCLOS al gust (vapor, marinera, etc.)
7.50 · PATATES amb Gorgonzola i fruits secs
1.50 · Les CROQUETES de la casa
2.00 · BUNYOLS de bacallà, tomàquet i olives negres (unitat)
5.00 · BRAVES "2019"
8.50 · Tires de CALAMAR en tempura amb maionesa de llima
5.00 · FRICANDÓ de vieira i cansalada (unitat)


TAPES D'IMPORTACIÓ

··4.50 · HUMMUS de cigrons amb sèsam, pebre fumat i cruixents
··5.50 · FOIE mi-cuit amb melmelada casolana
··5.50 · SUNOMOMO de pop i cogombre
10.00 · LLAGOSTINS i cranc cruixents amb maionesa japonesa i kimchi
··4.50 · EDAMAME al wok
··5.50 · TEMPURA d’albergínies amb mel i sèsam
··2.00 · ALETES de pollastre al curri thai (unitat)
··1.90 · GYOZAS al vapor de porc i col xinesa (unitat)
··5.00 · SANDWICH “BAO” de costella de porc a la BBQ coreana amb kimchi (u)


RACIONS

13.00 ·TRENCADISSA d’ous amb pernil, foie o tòfona
14.50 · ARRÒS de costa
··S/M · ARRÒS CALDÓS de llamàntol
··9.80 · CANELONS de rostit gratinat

PLATETS

··6.50 · AMANIDA de verat “curat i marinat” amb cítrics, fonoll i kimchi
10.00 · TARTAR de tonyina vermella a l’estil oriental
10.00 · TATAKI de tonyina vermella amb escabeix de bolets
10.00 · SASHIMI de tonyina vermella i salmó (6 peces)
14.00 · GAMBES a la sal o a l’allet
··7.00 · YAKISOBA de pollastre i katsuobuchi
12.00 · POP a la brasa, patata fumada i pebre de la vera
11.00 · CANELÓ de melós de vedella, salsa de formatge i oli de tòfona
··7.00 · CALLOS amb capipota i xoriço
12.00 · STEAK TARTAR “La Nova Fonda”


BRASES

·8.00 · Pollastre
·7.50 · Botifarra
13.50 · Xai
13.00 · Magret
13.00 · Secret


GUARNICIONS

Patates rosses o al caliu | Mongetes del ganxet | All i oli | Romesco | Ximi Xurri | Salsa de fruits vermells


LES POSTRES

6.00 · FLAM d'ous amg garrapinyats
6.00 · PASTÍS de formatge de la casa
6.00 · COULANT de xocolata amb gelat
6.00 · TORRIJA caramel·litzada i gelat
6.00 · MOUSSE de cafè
6.00 · PESSIC de xocolata amb Bailey's
4.00 · Mel i Mató
5.50 · FRUITA de temporada infusionada amb anís estrellat i menta
3.80 · GELATS I XARRUPS artesans