LA CARTA DE LA NOVA FONDA

AL·LÈRGENS: Consulteu aquesta carta i aviseu al xef

40px

“SEGUINT LA TRADICIÓ”

··2.80 · La COCA de vidre amb tomàquet i oli verge
13.00 · PERNIL Ibèric de gla
13.00 · ANXOVES del Cantàbric
··6.50 · MUSCLOS al vapor amb cítrics i amotillat
··9.50 · SEITONS marinats amb olives Kalamata
··8.50 · Les CROQUETES de la casa
··10.00 · BUNYOLS de vieires amb cruixent de cansalada
··8.50 · Mini BOMBES de La Fonda"


“TRASPASSANT FRONTERES”

8.00 · HUMMUS de ceps caviar d’arengada i cruixents de blat
11.00 · FOIE mi-cuit d’ànec amb la nostra confitura


“AMB UN PARELL”

11.00 · TRENCADISSA d’ous amb pernil ibèric
13.00 · TRENCADISSA d’ous amb foie
11.00 · TRENCADISSA d’ous amb gules
15.00 ·TRENCADISSA d’ous amb tòfona
..S/M · TRUITA o remenat de la setmana (al·lèrgens pregunteu)


“LES AMANIDES”

9.90 · CRANC, fonoll, tomaquets cherry, enciam, vinagreta de mel i quimchi
8.50 · ORFILA, espinacs, gorgonzola, poma verda, nous i vinagreta de mostassa i mel
7.50 · NOVA FONDA amb tomàquet, enciam, olives kalamata i ceba tendra


“PASTES I ARROSSOS”

·9.80 · CANELONS de rostit gratinats amb beixamel d’ametlles
13.50 · RIGATONIS amb esparracat de butifarres, crema de formatge i tòfona
12.00 · RISOTTO de ceps, foie i parmesà
14.50 · ARRÒS de costa amb sípia, closca i crustacis
14.00 · ARRÒS de la Dehesa amb costelleta ibèrica
··S/M · ARRÒS caldós amb llamàntol (mín. 2 pax)

120px

“PASSANT PEL MAR...”

16.00 · TATAKI de tonyina vermella a la “flama” amb el seu curri suau de verdures i arròs basmati
16.00 · TARTAR de tonyina vermella a l’estil oriental
18.00 · GAMBES a la sal
··S/M · PEIX de llotja del dia (al·lèrgens pregunteu)


“...I PER LA MUNTANYA”

16.00 · STEAK TARTAR, de La Nova Fonda
13.90 · COSTELLAM de porc Ibèric cuinat a baixa temperatura i lacat a la barbacoa
13.50 · MELÓS de vedella amb parmentier
14.00 · CUA DE BOU guisada al vi negre de manera tradicional
13.50 · CRUIXENT de peu de porc amb gamba, mongetes i romesco


“I PARLANT DE BRASES...”

19.90 · FILET de vedella de Girona (foie opcional +2,10)
13,50 · XAI (costelles  mitjanes i paplis)
··7.00 · BOTIFARRA fresca
··8.00 · POLLASTRE de pagès
12.50 · SECRET Ibèric
13.00 · MAGRET d'ànec amb fruits vermells


TOPPINGS…

Patates rosses o al caliu | Mongetes | Escalivada | All i oli | Romesco | Mantega Cafè París | Ximixurri | Salsa al Pebre


“SENSE OBLIDAR EL DOLÇ”

4.50 · FLAM de guayaba i formatge fresc amb garrapinyats
5.00 · PASTÍS de formatge de la casa
6.00 · COULANT de xocolata amb gelat
5.00  · TORRIJA caramel·litzada i gelat de llet merengada
5.00 · CARROT CAKE
4.50 · RECUIT DE RATAFIA
4.00 · MOUSSE de mató amb cafè i mel
5.00 · MÚSIC amb moscatell
5.00 · TRUFES de La Fonda
3.80 · GELATS I XARRUPS artesans

LA CARTA

AL·LÈRGENS: Consulteu aquesta carta i aviseu al xef

40px
40px

“SEGUINT LA TRADICIÓ”

··2.80 · La COCA de vidre amb tomàquet i oli verge
13.00 · PERNIL Ibèric de gla
13.00 · ANXOVES del Cantàbric
··6.50 · MUSCLOS al vapor amb cítrics i amotillat
··9.50 · SEITONS marinats amb olives Kalamata
··8.50 · Les CROQUETES de la casa
··10.00 · BUNYOLS de vieires amb cruixent de cansalada
··8.50 · Mini BOMBES de La Fonda"


“TRASPASSANT FRONTERES”

8.00 · HUMMUS de ceps caviar d’arengada i cruixents de blat
11.00 · FOIE mi-cuit d’ànec amb la nostra confitura


“AMB UN PARELL”

11.00 · TRENCADISSA d’ous amb pernil ibèric
13.00 · TRENCADISSA d’ous amb foie
11.00 · TRENCADISSA d’ous amb gules
15.00 ·TRENCADISSA d’ous amb tòfona
..S/M · TRUITA o remenat de la setmana (al·lèrgens pregunteu)


“LES AMANIDES”

9.90 · CRANC, fonoll, tomaquets cherry, enciam, vinagreta de mel i quimchi
8.50 · ORFILA, espinacs, gorgonzola, poma verda, nous i vinagreta de mostassa i mel
7.50 · NOVA FONDA amb tomàquet, enciam, olives kalamata i ceba tendra

40px
40px

“PASTES I ARROSSOS”

·9.80 · CANELONS de rostit gratinats amb beixamel d’ametlles
13.50 · RIGATONIS amb esparracat de butifarres, crema de formatge i tòfona
12.00 · RISOTTO de ceps, foie i parmesà
14.50 · ARRÒS de costa amb sípia, closca i crustacis
14.00 · ARRÒS de la Dehesa amb costelleta ibèrica
··S/M · ARRÒS caldós amb llamàntol (mín. 2 pax)


“PASSANT PEL MAR...”

16.00 · TATAKI de tonyina vermella a la “flama” amb el seu curri suau de verdures i arròs basmati
16.00 · TARTAR de tonyina vermella a l’estil oriental
18.00 · GAMBES a la sal
··S/M · PEIX de llotja del dia (al·lèrgens pregunteu)


“...I PER LA MUNTANYA”

16.00 · STEAK TARTAR, de La Nova Fonda
13.90 · COSTELLAM de porc Ibèric cuinat a baixa temperatura i lacat a la barbacoa
13.50 · MELÓS de vedella amb parmentier
14.00 · CUA DE BOU guisada al vi negre de manera tradicional
13.50 · CRUIXENT de peu de porc amb gamba, mongetes i romesco


“I PARLANT DE BRASES...”

19.90 · FILET de vedella de Girona (foie opcional +2,10)
13,50 · XAI (costelles  mitjanes i paplis)
··7.00 · BOTIFARRA fresca
··8.00 · POLLASTRE de pagès
12.50 · SECRET Ibèric
13.00 · MAGRET d'ànec amb fruits vermells


TOPPINGS…

Patates rosses o al caliu | Mongetes | Escalivada | All i oli | Romesco | Mantega Cafè París | Ximixurri | Salsa al Pebre


“SENSE OBLIDAR EL DOLÇ”

4.50 · FLAM de guayaba i formatge fresc amb garrapinyats
5.00 · PASTÍS de formatge de la casa
6.00 · COULANT de xocolata amb gelat
5.00  · TORRIJA caramel·litzada i gelat de llet merengada
5.00 · CARROT CAKE
4.50 · RECUIT DE RATAFIA
4.00 · MOUSSE de mató amb cafè i mel
5.00 · MÚSIC amb moscatell
5.00 · TRUFES de La Fonda
3.80 · GELATS I XARRUPS artesans

40px