EL RECORREGUT D'EN PACO

40px
40px

PACO, EL XEF DE LA NOVA FONDA


Alumne de l’escola Hofmann durant 3 anys, és un referent en formació culinaria a nivell Europeu, fa que els seus alumnes potenciin la passió, la creativitat, l’experimentació i la constant innovació. Més tard va ser professor durant 5 anys.

Els dos anys següents va ser cuiner de Vivanda, un restaurant de Guía Michelin. Allà treballava per en Jordi Vilà, un prestigiós i reconegut Xef. 

Va canviar d’aires i va estar treballant a Can Poal com a 2n Xef de cuina cuinant per en Ferran Balet, antic company d’escola. És un prestigiós restaurant de Vallromanes, reconegut per aparèixer a la Guía Michelín.

Seguint amb la seva trajectoria, va anar a parar a L’Orfila com a cuiner treballant de la mà de Xavier Orfila. Restaurant del Masnou reconegut com a cuina d’autor.

L’últim any, abans d’afegir-se al nostre equip, va estar de la mà de Pepi Sánchez a Sangiovese de Mataró. Un restaurant de cuina d’autor que reconeix el respecte cap al producte. Han aconseguit la merescuda Estrella Michelin.