Menú de Tapes

Divendres nit i cap de setmana

TAPES
Tria 4 tapes a compartir
Musclos al gust (vapor, marinera...)
Braves a la nostra manera
Croquetes de pernil (2u./pax)
Bunyols de bacallà, tomàquet i olives negres
Patates amb gorgonzola i fruits secs
Milfulles de tonyona i espàrrecs gratinats
Edamame al wok
Tempura d’albergínies amb mel i sèsam
Sashimi de tonyina (2u.) i salmó (2u.)
Gyozas al vapor de porc i col xinesa (unitat)
Amanida de verat “curat i marinat” amb cítrics, fonoll i kimchi

SEGONS PLATS

Yakisoba de pollastre i katsuobuchi
Callos amb capipota i xoriço
Canelons de rostit gratinat
Caneló de Melós amb salsa de formatge i oli de tòfona
Costella de porc lacada amb salsa barbacoa
Vedella amb bolets
Botifarra a la brasa
Fideuà amb sípia i allioli
Filet de Lluç a la Donostiarra
Trinxat amb pop a la brasa i all i oli de poma gratinat (supl. 4€)
Steak Tartar (supl. 4€)
Arròs caldós amb llamàntol (mín. 2 pax.) (supl. 8€ p/p)

POSTRES A TRIAR

Inclouen tots els de la Carta excepte el Coulant (supl. 3€)

Una begua i aigua inclosa

20 €

*per persona (IVA inclòs)  - mín. 2 persones o a taula completa