Menú cap de setmana i festius

PRIMER A TRIAR

Amanida de tonyina, tomàquet i fonoll fresc
Aletes de pollastre a la BBQ
Sopa castellana d'all, ou i pernil
Falafels amb salsa de iogurt, curri i menta

SEGON A TRIAR

Fideuà de musclos i alioli
Vacío de vedella a la brasa amb chimichurri
Galta de porc en escabetx de carbassa

POSTRES

Crema catalana
Mel i Mató
Pinya infusionada en anís i farigola

 

Beguda inclosa

17 €

*per persona (IVA inclòs)

Suggeriments

Edamame al wok · 4,00€
Llagostins cruixents amb maionesa japonesa · 10,00€
Yakisoba de pollastre amb katsubuchi · 8,00€
Sashimi de tonyina i salmó (3u/pax) · 11,00€

Amanida de verat marinat amb cítrics · 6,00€
Rajada a la mantega negra· 10,00€
Lletó de vedella lacat amb mel i mostassa · 9,00€